A szerkezet

A Spring Drive zsenialitása

Az újgenerációs órarugó több energiát ad halkabb járással és hosszabban. A Spring Drive órák járástartaléka 72 óra. Az új felhúzóvilla hatékonyabb erőátvitelt garantál. A Spring Drive felhúzó mechanizmusa 30%-kal hatékonyabban működik, mint a hagyományos rendszereké.

 

A Spring Drive zsenialitása

A új felhúzóvilla több energiát, hatékonyabban vezet át. A Spring Drive szerkezetek 72 órás járástartalékot biztosítanak.

Az új felhúzóvilla rendszer hatékonyabb erőátvitelt tesz lehetőve. A Spring Drive órák kb. 30%-kal hatásosabban dolgoznak, mint a hagyományos automata órák. Az új tri-syncro szabályozó rendszer egyszerre felügyeli a mechanikus, az elektomos és a elektromágneses mechanizmusok energiáit. Ez teszi lehetővé a billegő kiváltását egy egyenletesen és ponotsabban működő, egyirányba forgó szabályozó kerékkel.

A Spring Drive órák napi eltérése maximum 1 másodperc. Mivel a szerkezet nem tartalmaz billegőt, így minden mozgás az órában körkörösen történik. Ezáltal nem csak a szerkezetben megjelenő súrlódások csökkennek jelentősen, hanem a mutatók - mindenek előtt a másodpercmutató-, egyedülállóan folyamatosan mozognak.

A Spring Drive a világon egyedülálló módon mutatja az idő valós, folyamatos múlását.